Agenda

 • 2jun
  Algemeen

  René Smit spreekt tijdens het Porgy & Bess College

  Is de zorg in Zeeuws-Vlaanderen in 2030 nog gegarandeerd?!

  Datum: 2 juni, 20:00 uur

  Locatie: Porgy & Bess, Terneuzen

  Toegang: € 5,- 

   

  Zeeuws-Vlaanderen loopt voorop in Nederland met ontwikkelingen en trends die grote impact hebben op de zorg en de leefbaarheid. Vergrijzing, ontgroening, een dreigende zorgkloof waardoor de beschikbaarheid van goede zorg dichtbij onder druk komt te staan…het speelt bij vele partijen en zeker bij een diverse organisatie als ZorgSaam (ziekenhuis, thuiszorg, ouderenzorg en ambulancezorg). Is goede zorg dichtbij nog te garanderen voor de Zeeuws-Vlaming? ZorgSaam bestuurder René Smit stelt van wel, mits…   Kom luisteren naar zijn mitsen en stel uw maren. 

   

 • 10jun
  Algemeen
  Geriatrie
  Neurologie

  Themabijeenkomst Alzheimer Zeeland

  “Leven in eigen omgeving na de diagnose van dementie"

  Datum: 10 juni, 13:00 uur

  Locatie: Restaurant en partycentrum Landlust, Landlustweg 1 in Nieuwdorp

  Deze middag is interessant voor mensen met dementie, partners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, buren en belangstellenden. Daarnaast nodigen wij ook graag professionals uit zoals beleidsmakers, hulpverleners en mensen uit het onderwijs.

  Aan deze middag zijn voor u geen kosten verbonden. Wij stellen het op prijs als u uw komst vooraf aan ons zou willen bevestigen zodat wij de organisatie van deze middag zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. 

 • 15jun
  Algemeen
  Interne geneeskunde & MDL-ziekten

  Bijeenkomst STOMA vereniging

  Uitnodiging

  De regio Zuid-West van de Stomavereniging nodigt je uit voor een inloopbijeenkomst. Stomadrager, partners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

   

  Aanmelden/informatie

  Er kunnen maximaal 12 mensen aanwezig zijn. Meld je daarom aan door een mail te sturen naar Henny Bastiaansen. Bij haar kun je ook terecht met eventuele vragen. h.bastiaansen@stomavrijwilliger.nl

  Locatie: ZorgSaam Ziekenhuis Wielingenlaan 2 vergaderzaal 5, Route 11

  Datum: 15 juni tijd 13.30 - 15.30 uur