Agenda

 • 9aug
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Thuiszorg
  Wonen & Zorg
  De Blaauwe Hoeve

  Streekmarkt

  Lekker struinen langs kraampjes en genieten van heerlijk vers fruit. Of geniet je liever van een lekker ijsje of ambachtelijke Zeeuwse appelsap? Dat kan tijdens de Streekmarkt op woensdag 9 augustus op het plein van De Blaauwe Hoeve in Hulst. Tussen 9.00 en 13.00 uur kunt u terecht bij de kraampjes met streekproducten! 

  09:00 - 13:00 uur
 • 15aug
  Algemeen
  Ziekenhuis

  Informatie-avond: Aanstaande ouders

  Deze informatiebijeenkomst vindt elke derde dinsdag van de maand plaats. Tijdens deze avond geven verpleegkundigen van de kraamafdeling jullie informatie over de bevalling. Wat kunnen jullie verwachten? Hoe begint de bevalling? En wat is er allemaal mogelijk? Aansluitend volgt een rondleiding over de afdeling zodat jullie alvast een kijkje kunnen nemen waar de bijzondere geboorte van jullie kindje plaats zal gaan vinden. Meld u telefonisch aan op tel: 0115-688203 (tijdens kantooruren). Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.

 • 19aug
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Thuiszorg
  Wonen & Zorg
  De Blaauwe Hoeve

  Rommelmarkt Blaauwe Hoeve Hulst

  Op 19 augustus houden we de jaarlijkse rommelmarkt op het terrein van De Blaauwe Hoeve in Hulst.

  Van 09:00 - 15:00 uur bent u van harte welkom!

  Wilt u zelf deelnemen? Er zijn nog kramen en grondplaatsen te huur! Meld u aan voor 11 augustus via teamwelzijn@zzv.nl of bel naar 0114-381321

  09:00 - 15:00 uur
 • 30aug
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Thuiszorg
  Wonen & Zorg
  Emmaus

  Feest in Emmaus

  Een gezellige middag in Emmaus met een optreden van Danny Brendo. Er worden wafels gebakken en er zijn diverse kraampjes.

  Gezelligheid gegarandeerd!

  13:00 - 17:00 uur
 • 4sep
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Thuiszorg
  Wonen & Zorg

  Alzheimercafé Zeeuws-Vlaanderen

  Het Alzheimercafé is een vast herkenningspunt in ZeeuwsVlaanderen geworden. Iedere eerste maandag van de maand is iedereen die te maken heeft met dementie welkom op deze avond: mensen met dementie zelf, partners, familie, vrienden, buren, professionals en alle andere belangstellenden.

  Thema van de avond: "Wat is er aan de hand en wie kan ons helpen?" Door dr. Martijn Heyens

  Plaats: Stichting Welzijn voor Ouderen Terneuzen, | De Veste flat B, Oostelijk Bolwerk 22, Terneuzen.

  Toegang is gratis.

 • 5sep
  Algemeen
  Ziekenhuis

  Informatie-avond: Een baby, en dan?

  Deze voorlichtingsavond vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats om 19:30 uur. Deze informatiebijeenkomst gaat bijvoorbeeld over de voedingskeuze (borstvoeding of flesvoeding), maar ook over wat er allemaal staat te veranderen op het moment dat jullie ouders worden. Meld u telefonisch aan op tel: 0115-688203 (tijdens kantooruren). Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.

 • 19sep
  Algemeen
  Ziekenhuis

  Informatie-avond: Aanstaande ouders

  Deze informatiebijeenkomst vindt elke derde dinsdag van de maand plaats. Tijdens deze avond geven verpleegkundigen van de kraamafdeling jullie informatie over de bevalling. Wat kunnen jullie verwachten? Hoe begint de bevalling? En wat is er allemaal mogelijk? Aansluitend volgt een rondleiding over de afdeling zodat jullie alvast een kijkje kunnen nemen waar de bijzondere geboorte van jullie kindje plaats zal gaan vinden. Meld u telefonisch aan op tel: 0115-688203 (tijdens kantooruren). Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.

 • 20sep
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Neurologie
  Thuiszorg
  Wonen & Zorg

  Informatieavond (Cluster)hoofdpijn

  De informatie avond wordt verzorgd door neuroloog dr. P. Proot en Hoofdpijnnet in het restaurant van ZorgSaam Ziekenhuis in Terneuzen.

  19:30 uur
 • 30sep
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Verloskunde & Geboortecentrum

  Babyboom Walcheren

  Het ZorgSaam Geboortecentrum is op 30 september te vinden op de Babyboom Walcheren. Een complete zwangerschaps- en babybeurs in de Historische Kerk te Oost-Souburg. Alles weten over zwangerschap, bevallen en daarna? Zorg dat u erbij bent!

  10:00 - 15:00 uur
 • 2okt
  Algemeen
  Ziekenhuis
  Thuiszorg
  Wonen & Zorg

  Start Patiëntenportaal ZorgSaam

  In oktober start het ZorgSaam Patiëntenportaal.

  Houd de berichtgeving in de gaten voor meer informatie.