Uitnodiging

Programma

Vrijdag 7 juli 2023

 • Inloop | vanaf 14:00 uur
 • Symposium | 14:30 – 16:30 uur
 • Afscheidsreceptie | 16:30 – 18:30 uur

Locatie

Koning van Engeland, Overdamstraat 4, 4561 AL Hulst
De dichtstbijzijnde parkeerplaats is ‘s Gravenhofplein. Let op: dit is betaald parkeren. Buiten de stadswallen, op enige loopafstand zijn gratis parkeermogelijkheden.

Sprekers

 • Prof. dr. Jan A.M. Kremer
  hoogleraar zorg en samenleving (Radboudumc), speciaal gezant passende zorg (VWS)
  Jan Kremer is hoogleraar zorg en samenleving in het Radboudumc. Hij is van oorsprong gynaecoloog, maar werkt sinds 2011 in de breedte van de zorg op het snijvlak tussen beleid en praktijk. Hij is onder andere voorzitter van de Raad van Toezicht van OLVG. Sinds 2022 is hij speciaal gezant passende zorg en opsteller van het Kader Passende Zorg. Daarnaast is Prof. dr. Jan Kremer als strategisch adviseur betrokken bij de Zeeuwse Zorgcoalitie.
 • Anneke Westerlaken
  Anneke Westerlaken is sinds 1 januari 2022 voorzitter van de brancheverenging ActiZ. Hiervoor was zij onder andere voorzitter van CNV Zorg & Welzijn en van CNV Internationaal. Zij is al langere tijd werkzaam in functies waarin sociaal partnerschap en maatschappelijke belangenbehartiging relevant zijn. ActiZ is de branchevereniging van circa 400 zorgorganisaties, die met 500 duizend medewerkers twee miljoen kwetsbare ouderen en chronisch zieken verplegen en verzorgen. Thuis, in het verpleeghuis en in verblijfsvoorzieningen tussen ziekenhuis en thuis in. Ze spreekt over de landelijke ontwikkelingen in de ouderenzorg.
 • René Ruissen
  René Ruissen is wethouder in de gemeente Hulst en een ervaren manager in de ziekenhuis- en gezondheidszorgsector. René Ruissen participeert namens de Zeeuwse gemeenten in de Zeeuwse Zorgcoalitie. Hij spreekt over de samenwerking van zorg in Zeeland.

Tussendoor zijn er diverse korte presentaties van stichtingen/ initiatieven die Piet een warm hart toedraagt.

Dagvoorzitter: Adinda van de Kerkhove

Cadeautips

 • Een elpee waaraan u zelf goede herinneringen hebt die u graag met Piet deelt of juist een elpee waarvan u denkt dat die goed bij Piet past. Samen met een kleine notitie kan hij dan na zijn afscheid genieten van uw muziekkeuze.
 • Een donatie aan de Stichting Zeeuws Verlies. Deze stichting biedt informatie, advies en steun bij een ingrijpend verlies. Doneren kan digitaal of fysiek tijdens de afscheidsreceptie in de daarvoor bestemde box.

Aanmelden

We horen graag of u aanwezig bent. Geef dit vóór 30 juni aan via onderstaand ticketsysteem.
** AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK **

Tickets zijn uiteraard gratis. Je hoeft ook geen promotiecode in te vullen, dit veld kan je leeglaten. Geef aan met hoeveel personen je aanwezig bent en klik op registreer. In het volgende scherm vul je de namen en e-mailadressen in. Je kunt dan ook aangeven of je alleen aanwezig bent tijdens de afscheidsreceptie of dat je ook het symposium bij wilt wonen. Ook als je niet aanwezig kunt zijn, kan je dat aangeven in het formulier.