• thuiszorg
  • wonen en zorg
  • algemeen

Theatervoorstelling “Het wordt niets zonder jou”

Eén van de activiteiten van de Kom erbij week is de theatervoorstelling ‘Het wordt niets zonder jou’. In april verscheen het gelijknamige boek over het leven van zanger Hans de Booij, geschreven door auteur Sander van Leeuwen. Met boek en bladmuziek onder de arm gaan De Booij en Van Leeuwen nu samen het theater in. Dat levert een kwetsbare en tegelijk vrolijke voorstelling op. Waar het natuurlijk gaat over roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens.

Geniet van prachtige liedjes en luister naar verhalen uit het boek. Over hoe de hit Annabel tot stand kwam. Over zijn liefde voor muziek. Over zijn nieuwe lied 1000 jaar eenzaamheid.

Datum: Donderdag 28 september 2023

Tijd: Inloop (met koffie/thee en nog 1 gratis consumptie) vanaf 19 uur, programma: 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Het Podium, Terneuzensestraat 2, 4543 BN Zaamslag (rolstoeltoegankelijk).
Bij koud weer: denk aan warme kleding.

Aanmelden vóór 21 september: welzijn@aan-z.eu of 0115 563015.

Deze avond wordt in samenwerking met het actieprogramma “Eén tegen eenzaamheid” aangeboden.

Toegang is kosteloos.

Kom erbij week

Van 28 september t/m 4 oktober 2023 wordt een week vol activiteiten georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen. Het thema deze week is: je bent gelukkig niet in je ‘eendje.’

Doe mee met een stadswandeling, volg een linedance- of djembéles, ga samen borrelen of eten of kies voor een informatief programma. Bekijk hier het programma voor alle activiteiten, locaties en tijden.