10 jaar ZorgSaam Geboortecentrum

In december bestaat het ZorgSaam Geboortecentrum 10 jaar. Dat gaan we vieren met de kinderen die tussen december 2008 en december 2018 in het ZorgSaam Geboortecentrum zijn of worden geboren. Op woensdag 12 december is er van 15:00 tot 17:00 uur een gezellige middag voor al die kinderen en hun ouders.

Feest ZorgSaam Geboortecentrum

 

De inhoud van de middag blijft nog even een verrassing. Een tipje van de sluier ziet u hierboven. Het wordt hoe dan ook een leuk en gevarieerd programma, met een gezamenlijk startmoment en leuke activiteiten voor de kinderen. Misschien is uw verloskundige of gynaecoloog van toen ook aanwezig en kunt u ze nog eens de hand schudden.

Als u zich aanmeldt voor deze gezellige middag, kunt u een foto van uw kind uploaden. Dat mag een foto zijn van een willekeurige leeftijd van uw kind. We hebben dan foto’s van kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar. Hiervan maken we een collage die een mooie plaats krijgt op de afdeling. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling communicatie via tel. 0115-688576 of stuur een e-mail naar communicatie@zzv.nl. Ook als u meer dan drie kinderen hebt, kunt u per e-mail de gevraagde gegevens aan ons doorgeven.

Bent u en uw kind(eren) aanwezig?

Meldt u zich dan vóór 16 november aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ziet u een bericht. Daarnaast ontvangt u na 16 november een bevestigingsmail met meer informatie, waaronder de locatie van het feestje. Per aanmelding kunt u maximaal 2 volwassenen opgeven.

Aanmeldformulier

De aanmeldingstermijn voor deze activiteit is verstreken. U kunt zich niet meer aanmelden.