Pretecho’s

Naast medische echo's biedt ZorgSaam ook pretecho's aan. Bij deze echo's draait het erom om het kindje mooi in beeld te krijgen. Er zijn verschillende opties en tijdstippen in de zwangerschap mogelijk om een pretecho te laten maken. Afhankelijk van de pretecho krijgt u foto's en/of een dvd mee naar huis. De pretecho's worden niet vergoed door de verzekering.

Keuzes

  • Geslachtsbepaling. Deze echo vindt plaats rond 16-17 weken zwangerschap en kost € 30. U krijgt vier foto-afdrukjes mee naar huis;
  • Eenmalige echo. Meestal rondom 26-28 weken. U krijgt de beelden mee op een USB-stick. Een aantal foto’s krijgt u afgedrukt en de andere foto's worden digitaal gebrand. De kosten hiervoor bedragen € 85.

De pretecho's worden uitgevoerd door een verloskundige met ervaring in de echoscopie. Er is bij het maken van een pretecho geen sprake van medisch handelen noch van medische beoordeling. Er wordt tijdens de echo door onze medewerkers niet gezocht naar afwijkingen bij moeder of kind.

Afspraak maken

Vanwege de coronamaatregelen worden er momenteel geen pretecho's uitgevoerd. Het is op dit moment ook niet mogelijk om hier een afspraak voor te maken. Deze maatregelen zijn genomen om binnen de muren van het ziekenhuis de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.

Extra

Het ZorgSaam Geboortecentrum biedt toekomstige moeders graag wat extra's. Daarom krijgt u bij de aanschaf van een pretpakket 20% korting op een persoonlijk cadeau. Op de website van YourSuprise vindt u leuke te personaliseren cadeautjes. Voor deze leuke actie werken wij samen met YourSurprise.

ZorgSaam-Pretecho