Prothese-praat!

Op woensdag 13 november 2019 organiseert ZorgSaam een informatie-avond over knie-, heup- en schouderprotheses. U bent van harte uitgenodigd!

Programma

Een nieuwe knie, heup of schouder. Wilt u daar meer over weten? Kom dan naar ‘Prothese-Praat’. Het is een unieke informatie-avond waar orthopeden en andere deskundigen u uitleg geven en uw vragen beantwoorden.

Prothese-Praat is er voor mensen die al een prothese hebben en voor mensen die er over enige tijd wellicht één nodig hebben.

Er zijn meerdere tafels bij de Prothese-Praat. Bij iedere tafel wordt een bepaald onderwerp behandeld. Na enige tijd wordt van tafels gewisseld. Zo kunt u in relatief kleine groep uw verhaal delen en vragen stellen over knie-, heup- of schouderprotheses, aan zowel zorgverleners als lotgenoten.

ZorgSaam biedt u in heel de regio, ook dichtbij in Oostburg, uitstekende orthopedische zorg. Voor een nieuwe knie, heup of schouder kunt u volledig op ons vertrouwen.

Locatie

Gezondheidscentrum Antonius (begane grond ziekenhuis), Pastoor van Genklaan 6 in Oostburg.

Wanneer

13 november van 19:00 tot 21:00 uur.

Meer informatie

Heeft u vragen? Mail naar info@zzv.nl t.a.v. R. Maas.

Aanmelden

Er is plaats voor 60 belangstellenden. Als er meer aanmeldingen zijn, zullen we een wachtlijst hanteren en eventueel doorverwijzen naar de volgende Prothese-Praat. Die vindt in kleinere omvang plaats tijdens de Open Dag van de zorg die in maart 2020 in het Antonius Ziekenhuis in Oostburg wordt gehouden.

Aanmeldformulier

 

Interesse voor: