Verpleegkundig eczeemspreekuur

Via de dermatoloog bent u of uw kind doorverwezen naar het verpleegkundig eczeem spreekuur. Omdat eczeem veel invloed heeft op de kwaliteit van leven kunnen we ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Op het eczeem spreekuur hebt u een gesprek met een dermatologieverpleegkundige. Zij geeft u uitleg over uw eczeem en de behandeling daarvan. Ook gaat zij in op de specifieke huidzorg bij eczeem .

Van de dermatoloog krijgt u een verpleegkundige anamnese mee. Wilt u deze vragenlijst ingevuld meenemen naar het verpleegkundig spreekuur. Ook is het handig dat u een lijst  meeneemt met de zalven die u gebruikt voor het eczeem van u of uw kind. De dermatologie verpleegkundige neemt de anamnese op het eczeemspreekuur met u door. Daarna maken we een plan van aanpak.

Het eczeemspreekuur vindt plaats:

  • in Terneuzen op de poli dermatologie, routenummer 29
  • in Hulst op de poli dermatologie, routenummer 8
  • in Oostburg op de poli dermatologie, routenummer 40

We nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Bij vragen kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0115 688494.

Tot ziens op het verpleegkundig eczeemspreekuur.  Christian David-Bauwens en Marijke van de Velde-Ooms, dermatologie verpleegkundigen

Afbeelding huid