ZorgSaam Academie

Welkom op de ZorgSaam Academie. De ZorgSaam Academie is bedoeld voor medewerkers van ZorgSaam en bestaat uit:

Scholingsplanner

De Scholingsplanner is het planningsprogramma waarmee u zich kunt inschrijven voor intern georganiseerde bij- en nascholingen.

Inloggen: hier

Wachtwoord vergeten? Klik hierboven om in te loggen. Onder de invulvelden vindt u de link 'Wachtwoord vergeten'. Vul hier uw personeelsnummer en zakelijk e-mailadres in. Het wachtwoord krijgt u automatisch toegezonden via een e-mail op uw ZorgSaam e-mailaccount.

Leerstation Zorg

Leerstation Zorg is de elektronische leeromgeving waar u e-learning modules van ZorgSaam en CampusMed kunt volgen en online toetsen kunt maken.

Inloggen: hier

Wachtwoord vergeten? Klik hier om te zien welk e-mailadres u moet gebruiken! Klik hierboven om in te loggen. Klik hierboven om in te loggen. Onder de invulvelden vindt u de link 'Wachtwoord vergeten'. Vul hier uw zakelijk e-mailadres in. Let op: bij gebruikersnaam dient u uw personeelsnummer in te vullen, gevolgd door .zorgsaam. Als voorbeeld: 12345.zorgsaam. Het wachtwoord krijgt u automatisch toegezonden via een e-mail op uw ZorgSaam e-mailaccount.

Leerplein Curamus

De mth-scholing voor verzorgenden volg je online op LeerpleinCuramus. 

Inloggen: hier

Inloggen doe je met je 8-cijferige personeelsnummer wat op je salarisstrook in Mijn Afas staat vermeld. En let op dat je dan ook inlogt met je zzv e-mailadres.

Heeft u vragen over de ZorgSaam Academie?

Welke e-mailadres moet ik gebruiken om in te loggen (voor ZorgSaam)? 

Overige vragen

Mail dan naar zorgsaamacademie@zzv.nl.