Werkgever ZorgSaam

ZorgSaam biedt waar mogelijk vakkundige ondersteuning om binnen de organisatie te groeien. Enkele voorbeelden daarvan zijn goede opleidingsfaciliteiten, doorstroommogelijkheden of intern switchen van baan. Daarnaast houdt ZorgSaam zoveel mogelijk rekening met de juiste balans tussen werk en privé.

Hieronder krijgt u een indruk van ZorgSaam als organisatie en als werkgever:

Personeelsverenigingen

Onderneem als medewerker leuke activiteiten met de personeelsverenigingen van ZorgSaam. Kijk op www.pvpauze.nl of CurActief voor alle informatie.

Betrokkenheid, respect, aandacht en vertrouwen

ZorgSaam wil zo goed mogelijke zorg leveren. Bij ZorgSaam werken is werken vanuit het hart. Uit gesprekken met medewerkers blijkt dat zij betrokkenheid, respect en vertrouwen de meest belangrijke waarden van ZorgSaam vinden.

Belevingsgericht werken

ZorgSaam heeft een visie op dienstverlening waarbij de beleving van de cliënt, patiënt en bewoner centraal: zo kan de patiënt zich veilig voelen, blijft de cliënt baas in eigen huis en wordt elke oudere gerespecteerd. ZorgSaam maakt op deze manier de zorg steeds menselijker en persoonlijker. Op deze pagina leest u er meer over.

Collectiviteitskorting op uw zorgverzekering

ZorgSaam heeft met een aantal verzekeraars (CZ verzekeringen en Avéro Achmea) betere financiële voorwaarden afgesproken voor de zorgverzekering van medewerkers.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Binnen ZorgSaam worden verschillende vervolgopleidingen aangeboden en zijn er andere opleidingsmogelijkheden. Kosten van opleiding, vervoer en verblijf worden door ZorgSaam betaald wanneer de opleiding in opdracht van de werkgever wordt gedaan.