Zorg op Afroep

Bij Zorg op Afroep komen onze medewerkers wanneer u acuut of in onvoorziene omstandigheden zorg nodig heeft. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U roept ons eenvoudig op via de personenalarmering en binnen 30 minuten is één van onze medewerkers bij u thuis. Dat geeft een veilig gevoel, voor u en uw familie en/of mantelzorger.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Zorg op Afroep dient u een aansluiting te hebben op een personenalarmering van Maatje in Zeeland. Ook moeten onze medewerkers, als u hen oproept via het systeem, op een snelle en vooral veilige manier uw woning binnen kunnen gaan. ZorgSaam maakt hiervoor gebruik van SKG/PKVW goedgekeurde sleutelkastjes. In het sleutelkastje bergen we veilig een kopie van uw huissleutel op. Alleen onze medewerkers kunnen erbij. De originele huissleutels houdt u zelf.  

Aanvragen

Wilt u Zorg op Afroep aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

  • Regio Sluis, tel: 0117 - 456500
  • Regio Terneuzen, tel: 0115 - 674500
  • Regio Hulst, tel: 0114 - 383500

Kosten en meer informatie

Voor de installatie en het onderhoud van de apparatuur wordt een eenmalige bijdrage gevraagd. Verder betaalt u maandelijks abonnementskosten voor de alarmcentrale. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van de maandelijkse kosten. Informeert u hiervoor bij uw zorgverzekeraar. U betaalt pas voor de zorg op het moment dat één van onze medewerkers  daadwerkelijk bij u is geweest. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het feit of u een indicatie heeft. Voor meer informatie over Zorg op Afroep en de kosten voor uw persoonlijke situatie, kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande telefoonnummers.