ZorgSaam actief aan de slag met Zorgkaart Nederland

05 juni 2018
Algemeen
Ziekenhuis
Thuiszorg
Wonen & Zorg

Tevreden patiënten, cliënten en bewoners, daar gaat het om. Daarom staan we ook open voor verbetering. We horen graag hoe u onze zorg ervaart of heeft ervaren. U kunt dit laten weten tijdens een zorgmoment, tijdens een evaluatiemoment of na afloop. Er is nog een mogelijkheid, namelijk via Zorgkaart Nederland. ZorgSaam gaat actief aan de slag met de grootste ervaringswebsite in de zorg.

Voor het ziekenhuis vervangt Zorgkaart Nederland bijvoorbeeld de poliwaardeerkaarten. Voor de thuis- en ouderenzorg vervangt het deels een andere onderzoeksmethode. Het is dus belangrijk dat veel patiënten, cliënten en bewoners laten weten wat zij van onze zorgverlening vinden. Zo kunnen anderen zien wat u van onze zorg vindt en helpt u anderen om een geschikte zorgaanbieder te kiezen. Bovendien gebruikt ZorgSaam de waarderingen om de zorg verder te verbeteren.

Ze zijn altijd even vriendelijk. Als ik weg moet, komen ze eerder. Dat is prima af te spreken. Verder zijn ze er altijd op een vaste tijd. Ik ben blij dat ze zo vroeg komen, want anders lig ik maar te wachten...
Een tevreden cliënt in de thuiszorg (op Zorgkaart Nederland)

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie.

 

ZorgSaam - Zorgkaart Nederland
Het promoteam van ZorgSaam aan het werk in De Honte