ZorgAdviesPunt nu ook in De Honte

08 september 2017
Algemeen
Ziekenhuis
Thuiszorg
Wonen & Zorg

Heeft u vragen over de thuis- en ouderenzorg? Dan kunt u hiermee vanaf maandag 11 september terecht bij het nieuwe ZorgAdviesPunt van ZorgSaam in ziekenhuis De Honte in Terneuzen.

Nicole Vaes en Katrien Grootaert, zorgmakelaars van ZorgSaam: “Door alle ontwikkelingen en veranderingen in de thuis- en ouderenzorg, is het voor mensen niet altijd duidelijk wat er mogelijk is en hoe ze zorg kunnen aanvragen. Bij het ZorgAdviesPunt kan iedereen terecht met zijn of haar vraag. En die vragen zijn heel divers. Als het om zorgvragen gaat, kijken we altijd individueel wat de meest passende oplossing is voor iemand. Voor de een is dat wellicht langer thuis wonen met extra ondersteuning, voor de ander is dat een verblijf in het verpleeg- of verzorgingshuis. En uiteraard is een rondleiding op een van onze locaties altijd mogelijk.”

Het ZorgAdviesPunt van ZorgSaam heeft al een kantoor op locatie De Blaauwe Hoeve in Hulst. Nicole en Katrien: “Wij zijn er voor alle inwoners van Zeeuws-Vlaanderen. Uiteraard zijn we telefonisch en per mail bereikbaar, maar persoonlijk contact vinden mensen vaak prettiger als het om persoonlijke zorgvragen gaat. Daarom openen we nu een tweede kantoor in De Honte in Terneuzen. Met dit kantoor willen we toegankelijker zijn voor mensen uit midden Zeeuws-Vlaanderen. En natuurlijk kunnen ook de ziekenhuispatiënten en –bezoekers bij ons terecht met vragen over thuis- en ouderenzorg. Daarnaast openen we eind dit jaar ook een ZorgAdviesPunt in Gezondheidscentrum Antonius in Oostburg. Zo zijn we met drie ZorgAdviesPunten dichtbij de Zeeuws-Vlamingen. En is het toch lastig om ons ZorgAdviesPunt te bezoeken? Geen probleem! Wij kunnen ook bij u thuis langs komen.”

Het ZorgAdviesPunt in De Honte is open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 16:30 uur. Telefonisch zijn zij tijdens kantooruren te bereiken op tel. 0115-677141.