Zondagsdienst op 20 november bij ZorgSaam Ziekenhuis

14 november 2019
Algemeen
Ziekenhuis

Vakbonden en het lokale actiecomité hebben aangekondigd op 20 november actie te gaan voeren in verband met een nieuwe cao Ziekenhuizen. ZorgSaam Ziekenhuis wil patiënten niet in onzekerheid houden over afspraken die wel of niet doorgaan door de actie. Bovendien wil ZorgSaam voorkomen dat er veel patiënten mogelijk last hebben van de acties die op die woensdag worden gevoerd. Daarom is gekozen om op woensdag 20 november de meeste zorg volgens een zondagsdienst te organiseren. Dit geldt voor de ziekenhuislocaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg.

Zondagsdienst houdt in dat men in het ziekenhuis werkt alsof het zondag is (dit gebeurt ook op bijvoorbeeld Hemelvaartsdag). We verplaatsen alle niet dringende afspraken die op woensdag 20 november gepland staan. Patiënten die op 20 november een poli-afspraak, onderzoek of behandeling hebben die niet door kan gaan, worden geïnformeerd. We plannen uiteraard zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak. Als u niets verneemt, gaat uw afspraak gewoon door.   

Voor meer informatie over de zondagsdienst bij ZorgSaam Ziekenhuis en een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden klik op onderstaande link.