Vakantiewerk bij ZorgSaam. Dankbaar werk en goed betaald! Werk deze zomer ook bij ons!

31 mei 2018
Algemeen
Ziekenhuis
Thuiszorg
Wonen & Zorg

Esmee Vonk is 19 jaar en woont in Vogelwaarde. Ook dit jaar gaat ze weer vakantiewerk bij ZorgSaam doen. Esmee: “Het is gewoon heel leuk en dankbaar werk om te doen. En het betaalt goed! Ik volg de opleiding tot verzorgende 3 IG bij Scalda. Bijkomend voordeel is dat ik meteen werkervaring op doe. Vorig jaar werkte ik in de zomervakantie een aantal weken als woonzorgmedewerker op de afdeling revalidatie van De Blaauwe Hoeve in Hulst. Ik had daar al eens stage gelopen en dat beviel me goed. Je wordt goed begeleid en het is een gezellig team met leuke collega’s. Ze vonden het erg leuk om me terug te zien.”

Begin juli ontvangt ze haar diploma Verzorgende 3IG. “Daarna ga ik weer vakantiewerk doen op dezelfde afdeling, maar nu als volwaardig verzorgende niveau 3. Na de zomer start ik met de opleiding verpleegkunde, want ik wil graag nog wat verder leren.”

ZorgSaam - Vakantiewerk
“Het is gewoon heel leuk en dankbaar werk om te doen. En het betaalt goed!"
Esmee Vonk

Vakantiewerk in de zorg. Je kunt met en zonder zorgopleiding aan de slag. ZorgSaam heeft elk jaar volop mogelijkheden, ook in de huishoudelijke zorg. Esmee: “Het geeft enorm veel voldoening als je na een dag werken weet dat je echt iets voor mensen hebt betekend. De mensen zijn vaak heel dankbaar en blij om je te zien. En daar doe ik het voor.”

Meer weten?

Kijk op www.zorgsaam.org/vakantiewerk of stuur een WhatsApp berichtje naar tel: 06-12659366