Open Dag Gezondheidscentrum Antonius & Ziekenhuis

24 januari 2018
Algemeen
Ziekenhuis
Thuiszorg
Wonen & Zorg

Welkom!

Misschien herinnert het u zich nog: 20 mei 2017. Toen werd de eerste fase van het nieuwe Gezondheidscentrum in Oostburg gepresenteerd. Het was een goedbezochte Open Dag. We zijn inmiddels maanden en diverse bouwfases verder en we kunnen u een nieuwe Open Dag aankondigen. De Open Dag van de officiële opening op de volgende datum:

Zaterdag 10 februari 2018

Op deze datum kunt u van 10:00 tot 16:00 uur namelijk komen kijken hoe het Gezondheidscentrum er uitziet nu het, op een haar na, klaar is. Vrijwel alle zorgverleners die deelnemen in het Antonius zijn aanwezig en laten u graag hun nieuwe ruimtes zien. Ook andere afdelingen in het gebouw kunt u bezoeken.

Tot dan!

Als je elkaar kent en makkelijk bij elkaar binnenloopt, dan is er veel meer mogelijk voor de patiënt
Gezondheidscentrum Antonius
Open Dag Antonius
Gezellig een drankje doen 'bij Sil'

We hebben een route voor u uitgestippeld

Zo krijgt u van alle deelnemers van het Gezondheidscentrum Antonius een goede indruk. De bezichtiging start voor iedereen via de liften aan de voor- en achterzijde van de receptie op de 5e verdieping. De route gaat vervolgens na een kijkje op de 5e verdieping via de trappen naar beneden. Dat voorkomt dat het liftverkeer overbelast raakt. Traplopen is bovendien gezond, niet toevallig een belangrijk thema in het Gezondheidscentrum.

Op de begane grond zijn bijvoorbeeld te vinden: Apotheek Oostburg, Bodyline Healthcenter, Huisarts De Bruijckere, Huisarts De Meijer, Huisartsenpost (HAP), Mentaal Beter, Podotherapeut Derumeaux, Warmande en ZorgSaam met thuiszorg, het zorgadviespunt, fysiotherapie en diëtetiek. Op de andere verdiepingen vindt u onder andere de Seniorenkliniek Oostburg, Slaapcentrum, poliklinieken en dagbehandeling.

Er staat een gratis gezonde consumptie voor u klaar
Gezondheidscentrum Antonius
Open Dag Antonius
Uitleg op de apotheek

Openingsmagazine

Speciaal voor de officiële opening en de Open Dag is er een magazine gemaakt. Iedereen in de gemeente Sluis ontvangt een exemplaar in de bus. Benieuwd of wilt u het magazine digitaal bekijken? Klik hieronder op de link:

 

Open Dag Antonius
Er is veel te zien, voor zowel jong als oud
Samenwerking tussen de partijen en het leggen van dwarsverbanden levert verrassende inzichten en kansen op
Gezondheidscentrum Antonius

Meer over de Open Dag

De Open Dag is bedoeld om u een goed beeld te geven van wat het Gezondheidscentrum Antonius allemaal inhoudt. En dat is een heleboel! Tijdens uw bezoek krijgt u de diverse deelnemers één voor één aan u gepresenteerd. In het magazine (zie hierboven) stellen ze zich al aan u voor. Er is meer, zoals:

Neem een kijkje in een ambulance