Open Dag: eerste fase Gezondheidscentrum Antonius in Oostburg

18 mei 2017
Algemeen
Ziekenhuis
Thuiszorg
Wonen & Zorg

Zaterdag 20 mei is er een open dag van het Antonius gezondheidscentrum, onderin het ziekenhuis in Oostburg aan de Pastoor van Genklaan. Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen belangstellenden zien hoe het eerste deel van het gezondheidscentrum er uit ziet.

De hoofdingang van het ziekenhuis werd onlangs weer opengesteld en de apotheek Oostburg inclusief medicijnrobots, is er inmiddels te bezoeken (tijdens de open dag ook áchter de balie). Bovendien is het binnenkort te openen restaurant tijdens de open dag alvast te bezichtigen. De ruimtes die de komende weken nog verbouwd worden, zijn zaterdag ook te bezoeken, inclusief een blik op tekeningen hoe het er uit zal komen te zien. Toekomstige deelnemers van het gezondheidscentrum staan tussen 11:00 en 15:00 uur klaar om een toelichting te geven.

In het gezondheidscentrum werken nu al enkele, maar eind dit jaar veel verschillende zorgverleners met hart voor de regio samen. Huisartsen, Hap, Apotheek, Podotherapie, Psychologen, (medische) fitness en fysiotherapie, thuiszorg, mengvormen van ziekenhuis en verpleeghuis enzovoort, want in de toekomst kunnen er nog deelnemers aansluiten. Zorgvragers worden in het gezondheidscentrum goed geholpen en kunnen in één bezoek meerdere vormen van dienstverlening krijgen.

Tot zaterdag!

ZorgSaam-Gezondheidscentrum Antonius