Enjoj app: wachten wordt een belevenis

12 oktober 2016
Algemeen
Ziekenhuis

We doen bij ZorgSaam ziekenhuis erg ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Het is echter niet te vermijden dat patiënten of bezoekers toch moeten wachten. Om die tijd zo leuk mogelijk te maken, bieden we nu in het ziekenhuis de Enjoj app aan. Men kan deze app downloaden op een smartphone. De app biedt o.a. spelletjes, lectuur en een kennisquiz. Daarnaast vindt men op de app nieuwtjes en wetenswaardigheden over ZorgSaam Ziekenhuis.

Enjoj is ontstaan uit eigen ervaring van de bedenker. Na maanden van revalidatie is bij hem een drive gecreëerd om het verschil te maken voor wachtende en reizende mensen. Dagelijks maakt Enjoj voor tienduizenden mensen van wachten een belevenis. De zelf ontwikkelde Enjoj Software biedt de gebruiker toegang tot talloze op entertainment gerichte applicaties die het wachten veraangenamen.

Een groot aantal bedrijven en organisaties doet mee met Enjoj. Zodra iemand bij ZorgSaam Ziekenhuis de app opent, krijgt men de specifieke informatie vanuit ZorgSaam te zien. De app is gratis te downloaden via de Appstore (Apple) en de Playstore (Android).